lauantai 11. kesäkuuta 2016

Uusia tuulia ja vauva arkea.

On ollut tarkoitus aloittaa blogin pitäminen jo paljon aiemmassa vaiheessa, mutta en ole jotenkin vaan ehtinyt tai saanut aikaiseksi. 
Voisin tähän alkuun pitää pienen esittelyn itsestäni. 
Elikkäs, 20-vuotias tyvär Kuusamosta, joka odottaa esikoista.
Blogin tarkoitus on seutata odotuksen viime hetkiä ja tulevaa vauva arkea. 
Harrastan ratsastusta, kuntosalia ja pyöräilyä.
Kaikki yllämainituista on kyllä jäänyt melko vähälle kun viikolla tuli tänään mittariin 36, eli viimeistä viedään. Maha alkaa olemaan tiellä, sekä liikkuminen hieman vaikeaa. :D 
Toivon, että pian lapsen syntymän jälkeen pääsen takaisin hevosen selkään ja ehdin muutakin, kuin vain tehdä kävely lenkkejä vaunujen kans. 
Olen ammatiltani tarjoilija, mutta äitiysloman jälkeen toivon saavani töitä jostain muualta, tai jos raha ja aika antaa periksi olisi haaveena lähteä vielä opiskelemaan. 


 
Raskaus aika on sujunut hyvin ja todella nopeaa. Muistan vielä päivän kun raskaustesti näytti positiivista. Sekava, pelottava, mutta niin onnellinen tunne. 
Siitä kaikki alkoi, Sisälläni kasvoi nyt toinen ihminen. 
Alku raskaudessa ei juurikaan oireita ollut, tietenkin olin paljon väsyneempi kuin normaalisti, mutta pahoinvoinnista tms en kärsinyt ollenkaan. Muutenkin koko raskaus on sujunut ongelmitta oikeastaan tähän päivään saakka. Yhden viikon olin töistä pois selkä kipujen vuoksi, mutta muuten olen saanut vain nauttia odotuksesta. 
Joulukuun lopulla, muutimme mieheni kans Oulusta tänne Kuusamoon kun kumpikin tuli tänne töihin. 
Yhtään kaveria en täältä kyllä vieläkään ole saanut ja oikeastaan ainoat ihmiset ketä täältä tunnen on mieheni ja hänen sisko, joten melko yksinäistä meinaa välillä olla. 
Ehkä lapsen synnyttyä on helpompi mennä käymään perhe kerhoissa ym, mitä nyt täällä äideille ja lapsiperheille järjestetään. 

Odotin innolla helmikuussa olevaa rakenne ultraa, jotta saisimme tietää kumpi siellä mahassa mahdollisesti asustaa. Harmiksemme tietoa emme kuitenkaan tälläkertaa vielä saaneet. Pää asia että lapsi on terve ja kasvaa normaalisti <3 
Rv 28 minulle tehtiin tarkistus ultra alhaisen istukan takia ja silloin selvisi, että tämä pieni ihme on poika. Minulle ei niinkään sukupuolen selville saanti ollut tärkeää, mutta olihan se mukava kuulla. Helpotti huomattavasti tavaroiden hankinnassa. Olisi pojalla saattanut isompana olla vähän outo olo, kun olisin kertonut pukkaavani häntä pinkeissä rattaissa :D 


Tänään tuli siis täyteen rv 36 ja enään 28 päivää laskettuun aikaan. 
Alkaa pikku hiljaa jo jännittää.. Lapsihan voi syntyä jo hetkellä millä hyvänsä. 
Kaikki on valmiina jo vauvalle ja minulla on tässä loppu ajasta ollut hirveä pesänrakennus vietti meneillään. Olen pessyt vauvan vaatteet valmiiksi kaappiin, koonnut pinnasängyn, laitellut tavaroita ja siivonnut hulluna. Ainoa mitä puuttuu, pitäisi pakata sairaala kassi valmiiksi ja kiinnittää turvaistuin autoon, sitten pitäisi olla kaikki. 

Siinä pikku miehelle pesä valmiina <3

Tänään miehen siskot ja anoppi järjesti mulle ihanat baby showerit. Oli kiva yllätys ja sain kaikkia ihania ja tarpeellisia juttuja pienelle :) Päivän päätteeksi käytiin katsomassa vielä tulevien serkkujen jalkapallo peli ja voittohan sieltä tuli, 





Nyt käymme vaavin kans untenmaille. 
Pian taas lisää kuulumisia. 

- Anette 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti