sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Viikonlopun kuulumiset.

20 päivää laskettuun aikaan ja alkaa olla jo melko jännät paikat.
Perjantaina ihmettelin outoa pääkipua ja ravaamista vessassa tunnin välein, jalkojen turvotusta, sekä outoja valopilkkuja silmissä. Netistä siinä lueskelin, että mitkäs ne raskaus myrkytyksen oireet olivatkaan ja lauantai aamuna päätin varalta mennä käymään päivystyksessä.
Onneksi menin. Verenpaine ollut normaalisti 115/70 ja sykkeet huidellut jossain 65-75 paikkeilla. Tällä kertaa kuitenkin 147/92 tais olla korkeimmillaan ja pulssi koko ajan lähemmäs sataa. 
Noh lääkäri oli joku joka ei todellakaan kyllä asiaa varmasti vakavasti ottanut. Hemoglobiini oli laskenut myös huomattavasti, mutta ei kuulema mitään hätää.
Siinä jonkun aikaa makoilin ja lääkäri mietti mitä tehdä. Soitti ilmeisesti kätilölle, gramma panadolia naamaan ja kotiin lepäämään.
Ihmettelen suuresti, miksi minulta ei otettu verikokeita eikä ultrattu, saatika kuunneltu edes vauvan sykkeitä. Tästä lähtee palautetta varmasti tk lle, ei nimittäin ollut ensimmäinen kerta kun lääkäri on epäpätevä.



Turvotus ei vieläkään ole laskenut ja pää kipua ollut havaittavissa. Valopilkkuja en ole perjantain jälkeen nähnyt, mutta empä ole paljon sängyn ja olohuoneen väliä pidemmälle liikkunutkaan.
Ahdistaa kun yhdetkään kengät ei mahdu jalkaan ja niveliä särkee.
Aikoivat maanantaina soittaa äippäpolilta ja ilmeisesti käskeä käymään, mitä nyt lääkärin puheesta ymmärsin niin hän puhui Oyssista. No onhan huomenna täälläkin poli auki, vai onko edessä käynnistys ja siksi lähtö Ouluun.
Jännityksellä huomista odotan, jos ei soittoa kuulu täytyy kyllä käydä tarkastamassa paineet neuvolassa ja kysyä asiaa. Oireet kuitenkin viittaavat myrkytykseen.



Tälläinen viikonloppu meillä. 👍

- Anette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti