torstai 30. kesäkuuta 2016

Vielä yhdessä paketissa.

Lapsi tuntuu hyvin viihtyvän pienessä yksiössään. Kymmenen päivää laskettuun aikaan ja olen sitä mieltä, että kyllä tämä voisi jo ulostautua. Mahassa varmasti on mukavaa ja turvallista, mutta lupaan että sama pätee myös ulkopuolella. 
Viime viikon Oys käynti oli ihan turha, oireita ei oikeastaan enään ollut sinne mennessä ja kaikki arvot olivat normaalit. Samat tutkimukset olisi voinut hoitaa täällä Kuusamossakin. Paino arviota pojulle annettiin silloin vähän reilu 3kg eli ei välttämättä tulekkaan mitään jättiläistä. Eihän noihin arvioihin ikinä kannata luottaa, mutta katsotaan miten käy. 
Keskiviikkona sain neuvolasta verenpainemittarin ja proteiinin seuraus tikkuja kotiin. Jonkin verran ollut arvoissa heittoja, (paineissa) mutta neuvola täti oli sitä mieltä että ei syytä huoleen. 
Oma vointini on muuten hyvä, mutta tämä jalkojen turvotus alkaa olemaan oikeata tuskaa.. Kengät ei mahdu jalkaan ja käveleminen / seisominen alkaa olemaan melko tuskaista. Odotan sitä päivää kun kengät mahtuu jalkaan ilman väkipakolla laittoa ja ehkä loppu kesästä ehdin vielä kaivaa korkkarit esiin ja laittaa jalkaan !  

Tämä ei todellakaan ole mitään herkkua :D 

Juhannus meni mukavissa tunnelmissa anoppilassa ja sunnuntaina juhlittiin ihanan pikkusiskoni ripiltä pääsyä. Toivottavasti jäi viimeiseski Oulun reissuksi ennen synnytystä. Autossa istuminen ei ole mitään herkkua, saatika yksin tuota väliä ajaminen.


Tänään 38+5 ja ei mitään tuntemuksia että hän haluaisi ulos. Toissapäivänä kärsin hirveää alaselkä kipua, sekä kivuttomia supistuksia jonkin verran. Mutta ne loppuivat yön aikana, eikä sen jälkeen ole ollut mitään. Olen koittanut siivoilla ja tehdä kaikkea, mutta poju vaan nauttii oloistaan :D 
Äsken kävin reilun 5 km pyörälenkillä, mutta ei vielä ainakaan mitään oireita. 


Jännityksellä jään odottamaan millon jotain tapahtuu ja milloin todella saadaan tuo pieni nyytti syliin 
<3 

- Anette 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti